Dezbatere publică, mediul de afaceri, 29 ianuarie, ora 15:00


Andrei Carabelea: ”Cred cu tărie că mediul de afaceri reprezintă o verigă foarte importantă în economia locală și un partener vital pentru comunitate. De asemenea, dezvoltarea orașului nostru este un obiectiv comun, pe care îl putem atinge mai repede și mai eficient împreună.

 Invit antreprenorii din oraș la o discuție online ce va avea loc vineri 29 ianuarie, la ora 15:00. Îmi doresc să ne aliniem privind modalitatea de comunicare și de colaborare și, astfel, să găsim împreună soluții la problemele cu care ne confruntăm. Este important să cunoaștem punctul dumneavoastră de vedere și să vi-l prezentăm pe al nostru. Așa înțelegem să folosim mai bine toate uneltele de care dispunem.

Totodată, vom primi o serie de recomandări financiar-bancare de la un invitat special, președinte al unei societăți de consultanță în domeniu.

Pentru a crea modelul nostru de dezvoltare, atât în planul administrării afacerilor, cât și în planul administrativ, îi invit să participe la această consultare pe toți antreprenorii care își doresc să pună o cărămidă la #nouaPiatra.
Această provocare nu o putem realiza separat, ci doar împreună!”


 Pentru participare va rugăm să vă înscrieți aici: https://forms.gle/gUTYdFhdQiJKeAUu7 

Similar Suggestions

Primarul Andrei Carabelea: Facem curățenie în fiecare cartier din orașul nostru!
A început înlocuirea corpurilor de iluminat prin proiectul de extindere și modernizare a iluminatului public pe tronsonul Bulevardul Decebal - Piața Mihail Kogălniceanu - Bulevardul Traian - Strada Fermelor
Muzeele au trecut la programul de vizitare de vară
Anunț întrerupere apă în Piatra-Neamț
O nouă ediție „𝓟𝓲𝓪𝓽𝓻𝓪 𝓒𝓾𝓻𝓪𝓽𝓪̆”, în luna aprilie