Începând de astăzi, 10 februarie 2021, se pot face programări pentru vaccinare și în centrul de la Liceul Economic „Alexandru Ioan Cuza" Piatra-Neamț


Începând de astăzi, 10 februarie 2021, se pot face programări pentru vaccinare și în centrul de la Liceul Economic „Alexandru Ioan Cuza" Piatra-Neamț, unde activitatea de vaccinare propriu-zisă va demara pe data de 15 februarie. 
În acest centru se vor putea vaccina 60 de persoane pe zi, iar vaccinul utilizat va fi cel de la AstraZeneca, vaccin recomandat pentru grupa de vârstă 18-55 ani.
Se pot programa persoanele care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale, inclusiv personalul din unitățile de învățământ.
Programările se fac prin intermediul platformei electronice programare.vaccinare-covid.gov.ro, medicul de familie/curant sau prin call center, la numărul unic 021.414.44.25.
În Piatra-Neamț rămâne funcțional și Centrul de Vaccinare de la etajul Pieței Agroalimentare Centrale unde se pot programa toate persoanele care se încadrează în Etapa a II-a.

Similar Suggestions

Primarul Andrei Carabelea: Facem curățenie în fiecare cartier din orașul nostru!
A început înlocuirea corpurilor de iluminat prin proiectul de extindere și modernizare a iluminatului public pe tronsonul Bulevardul Decebal - Piața Mihail Kogălniceanu - Bulevardul Traian - Strada Fermelor
Muzeele au trecut la programul de vizitare de vară
Anunț întrerupere apă în Piatra-Neamț
O nouă ediție „𝓟𝓲𝓪𝓽𝓻𝓪 𝓒𝓾𝓻𝓪𝓽𝓪̆”, în luna aprilie