Întrerupere furnizare apa în Municipiul Piatra-Neamt 04 martie 2021


Pentru realizarea unei intervenţii la conducta magistrală din Municipiul Piatra Neamţ, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplacută de a furniza serviciul de alimentare cu apă potabilă cu presiune redusă, astăzi 04.03.2021 intre orele 09:00-17:00 existând în unele zone și posibilitatea întrereuperii temporare a acestuia.

Vor fi afectați utilizatorii din: Zona aval de pârâul Cuiejdi, Pod Spital și Pod Piața Mare (Cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța, Văleni, strada Tineretului, Ștrandul Municipal Piatra Neamț).

NU va fi afectat de intervenție Spitalul Județean Piatra Neamț.
Furnizarea apei potabile cu presiune optima se va relua incepand cu ora 17:00, urmând ca în funcţie de consumul utilizatorilor și de amplasarea branșamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apa potabilă la parametri optimi pana la ora 21:00.


Pentru relații suplimentare beneficiarii pot suna la numărul de telefon 0233 233340 Dispecerat APA SERV care funcționează non stop sau pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

Similar Suggestions

Ample lucrări de reparații pe Strada Fermelor
Unde se lucrează în Piatra-Neamț (6 - 10 septembrie 2021)
Unde se lucrează în Piatra-Neamț (30 august-3 septembrie)
Unde se lucrează în Piatra-Neamț (23-27 august)
Anunț întrerupere apă în Piatra-Neamț