Până la data de 1 ianuarie 2022 toți administratorii de bloc care vor dori să profeseze în continuare trebuie să dețină un atestat obținut în baza unui certificat de calificare profesională, conform legislației privind asociațiile de proprietari


Până la data de 1 ianuarie 2022 toți administratorii de bloc care vor dori să profeseze în continuare trebuie să dețină un atestat obținut în baza unui certificat de calificare profesională, conform legislației privind asociațiile de proprietari. 
Atestatul astfel obținut va avea o valabilitate de 4 ani, după care poate fi reînnoit. Atestatul se va acorda în baza certificatului de calificare obținut la curs, a cazierului fiscal și a cazierului judiciar.
Regulamentul privind atestarea persoanelor fizice care doresc să obțină calitatea de administrator de condominii a fost aprobat în ședința Consiliului Local de joi, 28 ianuarie 2021 și cuprinde toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să profeseze în acest domeniu.

Similar Suggestions

Primarul Andrei Carabelea: Facem curățenie în fiecare cartier din orașul nostru!
A început înlocuirea corpurilor de iluminat prin proiectul de extindere și modernizare a iluminatului public pe tronsonul Bulevardul Decebal - Piața Mihail Kogălniceanu - Bulevardul Traian - Strada Fermelor
Muzeele au trecut la programul de vizitare de vară
Anunț întrerupere apă în Piatra-Neamț
O nouă ediție „𝓟𝓲𝓪𝓽𝓻𝓪 𝓒𝓾𝓻𝓪𝓽𝓪̆”, în luna aprilie