Pentru că educația primează, ne aflăm într-un proces continuu de modernizare a instituțiilor educaționale la nivelul municipiului Piatra-Neamț


Pentru că educația primează, ne aflăm într-un proces continuu de modernizare a instituțiilor educaționale la nivelul municipiului Piatra-Neamț . 
Astfel, creșa Mărăței va fi modernizată printr-un proiect cu finanțare europeană în valoare de peste 1 400 000 de lei. Lucrările au început de la jumătatea lunii ianuarie și urmează să fie finalizate în toamna acestui an. Obiectivul general al acestui proiect este îmbunătățirea infrastructurii educaționale, astfel încât să se asigure acces sporit la educația timpurie și o creștere a calității procesului educațional. 
Prin proiect se vor face reabilitarea termică a clădirii, modernizarea instalațiilor de iluminat, amenajări ale spațiilor exterioare și va fi îmbunătățită baza materială a creșei. 
”Educația din primii ani de viață este baza de la care se formează personalitatea copiilor noștri. Doar pe o temelie solidă se poate construi, din acest motiv,  trebuie să ne asigurăm că oferim cele mai bune condiții pentru creșterea și dezvoltarea celor mici. Vom acorda o atenție deosebită investițiilor în infrastructura educațională din oraș, la toate nivelurile de învățământ”, a declarat primarul Andrei Carabelea.
La nivelul municipiului Piatra-Neamț există în prezent în diferite etape de implementare și alte proiecte pentru reabilitarea și modernizare de creșe și grădinițe: creșa din cartierul  Precista, Grădințele cu Program Prelungit Nr. 2 și Nr. 6.

Similar Suggestions

Primarul Andrei Carabelea: Facem curățenie în fiecare cartier din orașul nostru!
A început înlocuirea corpurilor de iluminat prin proiectul de extindere și modernizare a iluminatului public pe tronsonul Bulevardul Decebal - Piața Mihail Kogălniceanu - Bulevardul Traian - Strada Fermelor
Muzeele au trecut la programul de vizitare de vară
Anunț întrerupere apă în Piatra-Neamț
O nouă ediție „𝓟𝓲𝓪𝓽𝓻𝓪 𝓒𝓾𝓻𝓪𝓽𝓪̆”, în luna aprilie