Valea celor doisprezece


Schedule

Open
See schedule

Address

Dobreni, str. Parau Horaita nr.153, 617155

About

‘’Vântul bătea prin pădurea de brazi, mirosul florilor de câmp se ridica în și plutea prin aer, ciute și cerbi deopotrivă se îndreptau spre lacul ce se ițea la marginea pădurii, dealuri de un verde crud se zăreau printre crengi, iar mai jos la poalele dealurilor se vedeau hornurile fumegând din vetrele caselor. Trecând de lacul albastru în care se oglindeau razele soarelui, făcându-l să arate ca de cristal, intrai într-un sătuc cu case mici care abia se ițeau din iarba deasă, cu pământuri arate pline de roade, cu copiii veseli care fugeau în picoarele goale după florile de păpădie, cu femei în straie de sărbătoare și vorbind tare creând un zumzet în toată valea, cu vița de vie care înmiresmau tot sătucul.’’

Așa începe povestea noastră! Am creat un sătuc după o poveste superbă, care să ne ajute să ne deconectăm de cotidian, un loc în care toți cei care vin pentru o zi sau pentru o săptămână, să poată visa. Un loc care să ne aducă aminte sau să ne redea vremuri în care fericirea venea din lucruri mici. Vă așteptăm să ne treceți pragul, chiar dacă doar pentru a ne încerca preparatele sau a vă relaxa în saună și ciubăr, pentru a dormi într-o căsuță unică din pământ și lemn sau doar pentru a participa la clăcile noastre!

Orarul de vizitare va fi zilnic de la 11.00 la 16.00.
Terasa este deschisa pana la ora 22.00.

- taxa de vizitare este 15 lei adult si 5 lei copil si se achita pe baza biletului eliberat de toti cei care doresc sa viziteze.
- masa se poate lua cu rezervare in prealabil si nu se cumuleaza cu biletul de vizita.
Cei care iau masa dar doresc sa si viziteze, achita in mod integral biletul de vizita. 
- atelierele de mestesugarit le avem doar in cadrul evenimentelor organizate.

Din cauza locurilor limitate, momentan se accepta doar rezervări. 
Rezervările se pot face la tel. 0728143169/ 0758409704

Photo Gallery

Video

Similar Suggestions

Pensiune Agroturistică ”La Moșie”

Guesthouse

Almaș

Guesthouse

Drumul Plutașilor

Guesthouse

La Curtea Domneasca - Pensiune & Restaurant

Guesthouse

Pensiunea Turistică Melania

Guesthouse