Conferința de pregătire profesională a Baroului Neamț


Data și ora:
Gazdă:

Piata Petrodava, nr. 1-3, Piatra Neamt, Romania, 610033

Despre

Conferința de pregătire profesională a Baroului Neamț
Sâmbătă, 19 octombrie, Baroul Neamț, Centru teritorial INPPA Iași și Editura Universul Juridic organizează Conferința de pregătire profesională a Baroului Neamț.

Evenimentul va avea loc la Hotel Central Plaza, Sala de Conferințe „Milenium”, Piatra Neamț.

🎤 Au confirmat prezența în calitate de „speaker” la eveniment următorii:

– Conf. univ. dr., av. Ioana Costea, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași: „Aspecte problematice privind penalitatea de nedeclarare în materie fiscală”

– Proc. Elena Hach: „Beneficiarul real și tranzacțiile suspecte”

– Lect. univ. dr. Horia Țiț, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași: „Probleme practice intervenite după modificarea Codului de procedură civilă prin Legea nr. 310/2018”

– Conf. univ. dr. Septimiu Panainte, Decan, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – „Aspecte jurisprudențiale și controverse privind concedierea salariaților”

– Prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București: „Schimbarea încadrării juridice după Decizia CCR nr. 250/2019”

– Av. Augustin Zăbrăuțanu, Baroul București: „Prevenirea și contracararea riscului spălării banilor în activitatea juridică”

📖 În cadrul evenimentului va avea loc lansare cărții: „Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative. Comentariu pe articole”, autori: Mihai Adrian Hotca, Elena Hach, Editura Universul Juridic, 2019

💵 Taxa de participare este de 150 lei si se plătește în contul Baroului Neamț – CIF 3223694: RO72BRDE280SV02948542800, deschis la BRD PIATRA-NEAMȚ.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Fotografii