Serviciul Cadastru din cadrul Primăriei Piatra-Neamț a finalizat săptămâna trecută înscrierea în Cartea Funciară a terenurilor aflate în extravilanul municipiului Piatra-Neamț din zona Poligonului Dealul Vulpea


 Serviciul Cadastru din cadrul Primăriei Piatra-Neamț a finalizat săptămâna trecută înscrierea în Cartea Funciară a terenurilor aflate în extravilanul municipiului Piatra-Neamț din zona Poligonului Dealul Vulpea. 
 Este vorba de 699 de imobile care au fost înscrise în mod gratuit, în baza unui contract de finanțare semnat la sfârșitul anului trecut cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Finanțarea obținută de municipalitatea pietreană pentru această etapă a fost în valoare de 70.000 lei.
Anul viitor se va încheia un nou contract cu ANCPI pentru a putea continua înscrierea gratuită a tuturor terenurilor aflate în extravilanul municipiului.
Activitatea de înscriere în mod gratuit a imobilelor în Cartea Funciară este coordonată de Serviciul Cadastru, Registru Agricol și Nomenclator Stradal din cadrul Direcției de Urbanism și Cadastru a Primăriei Piatra-Neamț.

Alte sugestii

Căutăm noi colegi dornici să se implice în dezvoltarea orașului
Aproape 3 milioane de Euro pentru modernizarea și dotarea Colegiului Tehnic de Transporturi din Piatra-Neamț
Voucher de aproape 5000 de euro pentru tehnologie asistivă
Aveți o întrebare privind activitatea noastră? Verificați dacă găsiți răspunsul mai jos
Trei noi zone de agrement în cartierele Pietricica, Speranța și Văleni