Augsburg Apart

Augsburg Apart

UNITĂȚI DE CAZARE


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul Republicii 11, Piatra Neamț, Romania

Despre

Augbsurg Apart se află chiar în centrul orașului Piatra-Neamț, într-o frumoasă clădire istorică. Aceasta a fost construită în 1919 de un om de afaceri din București. După doar doi ani, în 1921, a vândut-o unui morar important din Grumăzești. În casa de la stradă locuia el, iar în anexele din spate personalul lui. După perioada comunistă, proprietatea a revenit moștenitorilor, iar în 2019 doamna Matasă, proprietara fabricii de tricotaje Augsburg, a cumpărat-o de la aceștia.

Noua proprietară a demarat în luna mai 2021 un amplu proces de restaurare, terminat în primăvara anului 2023 prin redeschiderea corpului principal. Pe latura din spatele clădirii și la mansardă, dar și în anexa din spatele proprietății au fost amenajate cu multă eleganță șapte spații de cazare - doar apartamente, cu diferite compartimentări și dimensiuni. Pe o altă latură a casei istorice, cu deschidere la bulevard, este găzduit magazinul boutique nadia & julia (by Augsburg). Iar pe cealaltă latură Haute Bistro Cuisine & Cafe.


IMPORTANT: Augsburg Apart încă nu s-a deschis publicului larg, locația aflându-se în prezent într-un amplu proces de amenajare. Se estimează că la începutul verii unitatea de cazare va intra în circuitul turistic. 

UNITĂȚI DE CAZARE

  • Apartamente
  • Case tradiționale

Alte sugestii

Poem Rural

UNITĂȚI DE CAZARE

Casa Tami

UNITĂȚI DE CAZARE

Poem Rural

UNITĂȚI DE CAZARE

Casa Tami

UNITĂȚI DE CAZARE

Zen Holiday Aparthotel

UNITĂȚI DE CAZARE