Baza Hipică "Col. Virgil Bărbuceanu" Piatra-Neamț

Baza Hipică "Col. Virgil Bărbuceanu" Piatra-Neamț

ATRACȚII ÎN ORAȘ


Address

Aleea Tineretului, no 1, Piatra Neamt, Romania

Despre

Atracţie turistică pentru iubitorii de cabaline, Baza Hipică ”Col. Virgil Bărbuceanu” are acel ”ceva” care, pentru practicanţii şi susţinătorii sporturilor ecvestre, înseamnă mult mai mult decât o zi petrecută acolo, înseamnă linişte, relaxare şi aprecierea legăturii speciale dintre oameni şi animale.

Baza hipică „Col. Virgil Bărbuceanu“ din Piatra Neamț, înființată în anul 1986, este una dintre cele mai dotate baze hipice din țară, fiind aleasă gazda mai multor etape ale Cupei Mondiale de Sarituri peste Obstacole, dar si a mai multor concursuri naţionale.

În cadrul acestei bazei hipice se poate practica călăria de agrement pe trasee bine stabilite de către personalul bazei, turismul călare pentru cei care au cunoştinţe şi aptitudini ecvestre, călătorii de o zi pe traseul Bâtca Doamnei – Bahrin, agrement cu trăsura atât pentru plimbare cât şi pentru evenimente speciale, agrement cu sania trasă de cai (iarna). Tot în cadrul bazei se antrenează caii pentru participarea la concursuri şi, de asemenea, se pot lua cursuri de călărie.

ATRACȚII TURISTICE

  • Activități turistice

Evenimente ce urmează

Alte sugestii

Cavalerii cerului

ATRACȚII ÎN ORAȘ

Aerodrom Zănești

ATRACȚII ÎN ORAȘ

Esplanada Cuejdi

ATRACȚII ÎN ORAȘ

Râul Cuejdiu

ATRACȚII ÎN ORAȘ

Lacul și Barajul Reconstrucția

ATRACȚII ÎN ORAȘ