Aviasport Piatra-Neamț

Aviasport Piatra-Neamț

ATRACȚII ÎN ORAȘ


Address

Strada Ozana 25, Piatra Neamț, Romania

Despre

Suntem convinsi ca zborul este cel mai frumos si mai interesant lucru pe care il puteti face. Am creat acest club cu scopul de a promova mai bine pe plan local ideea, ca acum oricine poate zbura intocmai ca pasarile. Daca si tu simti uneori ca iti doresti sa zbori dar nu stii cum, acum te poti adresa noua. Putem zbura impreuna peste aceste minunate locuri in care traim dar de cele mai multe ori nu le vedem. 

Piatra Neamt este asezat langa munti minunati intre care se afla cele mai multe lacuri montane din tara. Sa zbori aici este cu adevarat ceva de vis. Dupa un astfel de zbor, risti sa il tii minte toata viata si sa il inchizi acolo, in sufletul tau, intr-un loc aparte sau sa iti doresti sa zbori mereu, toata viata. Acum poti deveni mai usor pilot licentiat, pentru ca organizam cursuri si stagii de zbor in cadrul scolii noastre de zbor.

Acum beneficiem de avantajele oferite de existenta primului aerodrom din Judetul Neamt.
Aerodromul este situat in Girov, la 12 km de Orasul Piatra Neamt. De-a lungul timpului am imbunatatit calitatea pistei, in prezent avand 500m lungime, astfel orice avion ultrausor poate ateriza la noi. Coordonatele pistei sunt 46 57 N, 26 29 E.

ATRACȚII TURISTICE

  • Activități turistice

Alte sugestii

Cavalerii cerului

ATRACȚII ÎN ORAȘ

Aerodrom Zănești

ATRACȚII ÎN ORAȘ

Esplanada Cuejdi

ATRACȚII ÎN ORAȘ

Râul Cuejdiu

ATRACȚII ÎN ORAȘ

Lacul și Barajul Reconstrucția

ATRACȚII ÎN ORAȘ