Maria's Ladybugs

Maria's Ladybugs

CADOURI ȘI SUVENIRURI


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Burebista 67, Piatra Neamț 610043, Romania

Despre

Dragii noștri dragi, după 10 ani de brățărele și gărgărițe, vreme în care ne-ați tot întrebat de unde numele “Maria’s Ladybugs”, mi-am făcut timp, cuprinsă de nostalgie, printre copii, căței, arici și pisici, să vă spun povestea acestui atelier.

Acum 10 ani, întoarsă din Anglia (după 2 luni de eșec), cu un pui de om în burtică (toată viața mi-am zis că dacă Bunul Dumnezeu îmi va dărui o fetiță, numele ei va fi Maria), cu tutorialele YouTube în față, agățând împletiturile cu o agrafă de pătuțul Măriucăi (în burtică la acea vreme), puiul meu de om începea să miște și eu percepeam acele vibrații ca pe niște gândăcei gâdilicioși… și așa a apărut numele unui vis, Maria’s Ladybugs.

Tati ne-a fost alături din prima clipă, bondărașii noștri mici (Călin Valentin și Alexandru cel mic) ne-au susținut amestecând mărgelele, colegii noștri, acum 30 la număr, formând o echipă serioasă și de toată cinstea!

Numele “Maria’s Ladybugs” este o poveste a unui vis care merge mai departe, cu pași mărunți dar siguri, datorită dumneavoastră și alături de voi, purtătorii de gărgărițe.
Vă suntem recunoscători, vă mulțumim din suflet și vă îmbrățișăm cu toată bucuria noastră!

#lovemywork #bestfriends #bedifferent #withus #behappy #beloved #longstoryshort #youknowus #mariasladybugs #accessories #weloveyou

Notă: momentele grele sunt lecții puternice, momentele frumoase sunt motive de a merge mai departe!

Alte sugestii

Amprenta Handmade

CADOURI ȘI SUVENIRURI

Accesorii Michelle

CADOURI ȘI SUVENIRURI

AER - Back to basics

CADOURI ȘI SUVENIRURI / ORGANIZATORI EVENIMENTE / PRODUCĂTORI LOCALI

Vindor

CADOURI ȘI SUVENIRURI

Atelier Silvie

CADOURI ȘI SUVENIRURI