Sestri Caffé

Sestri Caffé

CAFENELE ȘI CEAINĂRII


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Str. Borzoghean, Nr. 4, Piatra Neamt, Romania, 610287

Despre

Concept nou in Piatra Neamţ, Sestri Caffé este un caffè-bar cu specific italienesc și, totodată, o galerie neconvențională de artă, un spațiu primitor care își întâmpină clienții într-o atmosfera caldă și relaxantă.

Avem o gamă diversificată de produse, începând cu specialitățile pe bază de cafea și continuând cu rețete clasice și inovative de cocktail-uri (alcoolice & non-alcoolice), sucuri și fresh-uri proaspete, smoothie-uri, iar lista continuă.

Echipa noastră e formata din tineri dinamici și sociabili, al căror obiectiv este acela de a oferi o experiență plăcută și memorabilă celor care ne vizitează.

Sestri Caffé susține și promovează artiștii locali prin organizarea periodică a expozițiilor de artă, o inițiativă primită cu bucurie și entuziasm de către clienții și prietenii noștri. 
Denumirea locației provine de la un cartier din Genova (Italia), Sestri Ponente, în care au locuit proprietarii cafenelei vreme de câțiva ani.

La început, Sestri a fost un orăşel antic de pescari, de meşteri pricepuţi în construcţii navale şi de ţărani care se ocupau cu agricultura. După un timp, oraşul a trebuit să cedeze mult din teritoriul său pentru construcţia şantierelor navale, spaţiu în care au fost create unele dintre cele mai frumoase nave din marina italiană a secolului XX. Fiind situat la 6 mile romane de Genova, Sestri a devenit parte din oraş, fiind denumit Ponente pentru a se diferenţia de cartierul Sestri Levante. Cu toate acestea, Sestri Ponente poate fi considerat în continuare un mic orăşel ce, la rândul său, cuprinde mai multe cartiere mici: Sestri Vecchia, Virgo Potens, Costa, San Giovanni Battista. Strada principală din Sestri Ponente, Via Sestri, traversează tot centrul acestuia. Construită iniţial pentru circulaţia rutieră, cu timpul aceasta a fost transformată într-o stradă exclusiv pietonală, devenind una dintre cele mai cunoscute străzi pentru shopping si promenadă. 

Photo Gallery

Alte sugestii

Tucano Coffee - El Salvador

CAFENELE ȘI CEAINĂRII

Monotua - cafea și cărți

CAFENELE ȘI CEAINĂRII

Divino Caffe

CAFENELE ȘI CEAINĂRII

Feniglia Piatra-Neamț

CAFENELE ȘI CEAINĂRII

Crypto X Cafe

CAFENELE ȘI CEAINĂRII